Pdf könyvek blog források

Pdf könyvek blog források

Ha pdf könyvek blog forrásokat keresel, jó helyen jársz! Rengeteg helyen találhatunk pdf könyveket. Azonban a legtöbb forrást sok időt felemésztő kutatómunkával teszik elérhetővé. Erre remek példa a Letölthető pdf könyvek blog, avagy a pdfkonyvekhelye.hu blog, amely egy meglehetősen kiterjed pdf könyv adatbázissal rendelkezik.

Rengeteg magyar nyelvű forrás található az oldalon, de ami kuriózumnak számít, hogy óriási angol nyelvű könyv forrásjegyzéke is egyben. Emellett a Pdf könyvek mindenkinek blogon az online könyvek és az epub kedvelői is megtalálják a számításukat, minkettőből óriási mennyiségű címet böngészhetünk.

„A Pdf Könyvek Helye azzal a céllal készült, hogy széles körű ingyenesen elérhető, digitális formátumú könyvtárt biztosítson az interneten. A korai e-könyvek közül sok archívumokból származik, ami azt jelenti, hogy rengeteg klasszikust is találhatsz az oldalon.”

Pdf könyvek blog kategóriái

Angol könyvek pdf Pdf könyvek
Ebook letöltés ingyen epub pdf könyvek blog
Fantasy könyvek pdf -ben Pdf könyvek letöltése
Ifjúsági könyvek pdf Pdf könyvek mindenkinek
Ifjúsági regények pdf Pdf könyvek mobilra és tabletre
Ingyen letölthető Nora Roberts könyvek Romantikus könyvek pdf -ben
Könyvek pdf formátumban ingyen Sci fi könyvek pdf -ben
Letölthető pdf könyvek blog Spirituális könyvek pdf
Mesekönyv pdf -ben Stephen King könyvek pdf
Metro 2033 könyv letöltés pdf ingyen Történelmi könyvek pdf
Online könyvek Trónok harca könyv pdf
Online könyvek pdf Vámpíros könyvek pdf
Pdf ifjúsági könyvek Vi Keeland könyvek pdf online

 

Angol nyelvű Pdf könyvek blog források

 1. Bookboon.com (bookboon.com)
 2. Booksee (en.booksee.org)
 3. Calameo Pdf Downloader (calameo.pdf-downloader.com)
 4. Free Computer Books (freecomputerbooks.com)
 5. Free-Ebooks.net (free-ebooks.net)
 6. Gutenberg Project (gutenberg.org)
 7. Internet Archive (archive.org)
 8. Library Genesis (gen.lib.rus.ec)
 9. ManyBooks (srv.manybooks.net)
 10. Open Culture (openculture.com)

 

Magyar nyelvű Pdf könyvek blog források

 1. Arcanum Kézikönyvtár (arcanum.hu)
 2. ArchívNet (archivnet.hu)
 3. Digitális Irodalmi Akadémia (DIA) (opac.dia.hu)
 4. Digitális Tankönyvtár (tankonyvtar.hu)
 5. Hungaricana (hungaricana.hu)
 6. Képregény múzeum blog (kepregenymuzeum.blog.hu)
 7. Magyar Nemzeti Digitális Archívum és Filmintézet (mandarchiv.hu)
 8. Magyar Elektronikus könyvtár (MEK)oldala: (mek.oszk.hu)
 9. Papírontúl: (papirontul.hu)

 

További pdf könyvek blog források:

10 angol nyelvű oldal online letölthető könyvek pdf ingyen letöltéséhez

1. BookBoon

A BookBoon-ról ingyenes e-book és tankönyvek között válogathatunk, főleg üzlettel kapcsolatos, mérnöki információk és IT témakörökben. Továbbá az is remek hír, hogy az oldalról több mint 50 millió ingyenes pdf tölthetünk le . Jó eséllyel a BookBoon a világ egyik legnagyobb online ebook pdf forrása. (bookboon.com)

2. Booksee

Elképesztő, hogy a Booksee-n közel 2,5 millió könyv közül válogathatunk. Azonban itt nem minden ingyenes, viszont megéri böngészni az adatbázisban. Megnézem >>

3. Calaméo PDF Downloader

A Calameo PDF Downloader kissé kilóg a online könyvek pdf letöltőhelyeinek sorából, ugyanis a pdf könyvek mellett újságokat, magazinokat, kiadványokat is letölthetünk a legkülönfélébb tematikákban. (calameo.pdf-downloader.com)

4. Free Computer Books

A FreeComputerBooks oldalon főleg tudományos témákban (informatika, programozás, matematika, stb…) tudunk pdf könyveket letölteni. egy másik weboldal ingyenes PDF könyvek letöltéséhez, ahonnan PDF könyveket tölthet le különböző tudományos témákban. (freecomputerbooks.com)

5. Free-Ebooks

Free-Ebooks oldaláról többek közt klasszikus, szépirodalmi, akadémiai, tankönyv, szépirodalmi hangoskönyveket tudunk letölteni. Továbbá a pdf formátum mellett epub, kindle és txt fájlformátumban is rengeteg könyv elérhető és letölthető. (free-ebooks.net)

6. Gutenberg Project

A Gutenberg projekt több mint 59 000 ingyenes e-könyvet kínál. Így bőséggel válogathatunk az ingyenes epubok és a Kindle eBookok közül, amelyek letölthetők, de online is olvashatók. Ezen a linken könnyedén konvertálhatók át a könyvek pdf formátumra.

Az e-könyveket több ezer önkéntes digitalizálta egyébként, amelyek több nyelven is elérhetők (angol, német, francia, olasz, stb). Gutenberg >>

7. Internet Archive

Az Internet Archive oldalán több millió ingyenes könyvet böngészhetünk. Az oldal egyébként több mint egy nonprofit könyvtár, hiszen még számtalan ingyenes pdf könyv mellett, filmeket, szoftvereket, és zenéket is találunk. InternetArchive >>

8. Library Genesis

A Library Genesis adatbázisa hatalmas, több millió könyvet és cikket tesz elérhetővé, amelyeket letölthetünk ingyenesen. A könyvek többsége elérhető pdf-ben letölthető, azonban vannak továbbá epub(ebook) formátumú könyvek is. (LybraryGenesis)

9. Manybooks

A Manybooks brutális adatbázissal rendelkezik, ugyanis közel 40 nyelven, (magyarul is!!) találhatunk pdf könyveket szép számmal. Több mint 50.000 ingyenes pdf könyvet böngészhetünk és tölthetünk le, illetve további kedvezményekért, pl aktuális bestsellerek letöltéséért fel is iratkozhatunk a hírlevelükre. Manybooks >>

10. Open Culture

Az OpenCulture-on közel 800 ingyenes e-könyvet találink Kindle-hez, iPad-hez, iPhone-hoz, számítógépéhez, okostelefonhoz. A szép kis gyűjtemény nagyszerű fikciós, nem-fikciós és költészeti alkotásokat tartalmaz, beleértve Asimov, Jane Austen, Philip K. Dick, F. Scott Fitzgerald, Neil Gaiman, Tolstoi, Dosztojevszkij, Shakespeare, Ernest Hemingway, Virginia Woolf és James Joyce műveit.

Sőt, még online olvasásra is van lehetőségünk, ha nem akarjuk letölteni a könyveket pdf formátumban. OpenCulture >>

 

10 magyar nyelvű Pdf könyvek blog forrás

1. Arcanum Kézikönyvtár

Az Arcanum Kézikönyvtárban többnyire szépirodalmi műveket, néprajzi gyűjteményeket, enciklopédiákat, szótárakat, lexikonokat, illetve város- és családtörténeteket böngészhetünk.  (Arcanum.hu)

2. ArchívNet

Az ArchívNetet 2001-ben a Magyar Országos Levéltár alapította. Az ArchívNet lényegében a huszadik századi történelem vonatkozásában szerkesztett elektronikus gyűjtemény, ami a történelem iránt érdeklődők számára kész kicsesbánya, ugyanis széles palettán kínál részletes történelmi tudást, vagy forrást. (archivnet.hu)

3. Digitális Irodalmi Akadémia

Viszonylag széles skálán tudunk keresni a letölthető könyvek palettáján. Többek között: Bibliográfia, dráma, életrajz, esszé, interjú, próza, regény, riport, vers témakörökben.

A rendszer szépen kilistázza ABC sorrendben a találatokat amelyeket még további szűrési lehetőségekkel szűkíthetünk, pontosíthatunk. (opac.dia.hu)

4. Digitális Tankönyvtár

A Digitális Tankönyvtár főként szakirodalmi műveket tartalmaz. A felület legfőbb célja, hogy a magyar tudományos tartalmak mindenki számára elérhetők legyenek. Közel 4000 könyvet és 6000 folyóiratot böngészhetünk a Digitális Tankönyvtár adatbázisában. (tankonyvtar.hu)

5. Hungaricana

A Hungaricana a(z NKA) Nemzeti Kulturális Alap által támogatott platform, amely a digitalizált közgyűjteményeket hivatott közreadni. A Hungarican databázisa 2018-ban már több mint tíz millió bedigitalizált oldalt prezentált az érdeklődők számára. (hungaricana.hu)

6. Képregény múzeum blog

Ahogy a címből is kiderült, a Képregény múzeum blog régebbi magyar képregényeket, illetve magyarul megjelent képregényeket tesz elérhetővé, böngészhetővé. (kepregenymuzeum.blog.hu)

7. Magyar Nemzeti Digitális Archívum és Filmintézet

A Magyar Nemzeti Digitális Archívum és Filmintézet egy nyilvános online gyűjtemény, amely főleg oktatási és kulturális célú intézmények digitalizált anyagait teszi elérhetővé számunkra. Az adatbázisa föleg magyar múzeumok, könyvtárak, levéltárak, magángyűjtemények, civil szervezetek, digitalizált anyagait tartalmazza. (mandarchiv.hu)

8. Magyar Elektronikus Könyvtár

Magyarország talán leggazdagabb pdf könyvek lelőhelye. Ne lepődj meg, az oldal mind megjelenésben, mind kereshetőségben elég oldschool, viszont cserébe jól kategorizált és elképesztő mennyiségű, több mint 14.000 ingyen letölthető könyvet böngészhetünk. Szerencsére a paletta is igen széles.

A regényektől egészen az enciklopédiákig, verses kötetek, kéziratok, térképek és szakkönyvek is vannak szép számmal. (mek.oszk.hu)

9. Papírontúl

Papirontul.hu oldalon több, mint 1200 e-könyvet tölthetünk le ingyenesen és nem mellesleg jogszerűen is. A letölthető pdf könyvek többsége a fenti MEK-ről származik, amelyek letöltési linkjét közvetlenül is megtalálod a Papírontúl táblázatában.

Nem kell amiatt megijedni, hogy az oldalról elérhető legtöbb könyv epub/prc (ebook)formátumban érhető el, ugyanis ezen a linken könnyedén konvertálhatók át a könyvek pdf formátumra.

 

Sokan úgy gondolják, hogy a PDF megegyezik az ebookkal, vagy hogy a PDF ugyanolyan jól működik egy e-readeren, mint egy ebook. De ez nem így van. Tehát mi a különbség? És ami az ebook vs PDF-t illeti, melyik a jobb egy ereader számára?

Ebook, vagy pdf könyv?

Az e-könyvek a legjobb fájlopciók valamihez, amelyet olvasol az e-readereden, legyen szó Kindle, Nook, Kobo olvasó, tablet, iPod, telefon stb. A képernyők ugyanis kicsik lehetnek, ezért a PDF-fájl megtekintéséhez az olvasóknak nagyítaniuk kell a szöveg elolvasásához, majd az oldal manuális mozgatásával balról jobbra kell olvasniuk az egészet.

Az e-könyv visszavezethető szövegével sokkal jobb olvasási élményt nyújt. A legtöbb nagy e-könyv-kereskedő nem engedélyezi a PDF-fájl feltöltését. Az e-könyveket olyan ebook szoftverekkel lehet létrehozni, mint a Jutoh, a Caliber és az iBooks author.

Még több pdf könyv >>