Letölthető pdf könyvek blog

letölthető pdf könyvek blog

Rengeteg helyen találhatunk pdf könyveket. Azonban a legtöbb forrást sok időt felemésztő kutatómunkával teszik elérhetővé. Erre remek példa a Letölthető pdf könyvek blog, avagy a pdfkonyvekhelye.hu blog, amely egy meglehetősen kiterjed pdf könyv adatbázissal rendelkezik.

Rengeteg magyar nyelvű forrás található az oldalon, de ami kuriózumnak számít, hogy óriási angol nyelvű könyv forrásjegyzéke is egyben. Emellett a Pdf könyvek mindenkinek blogon az online könyvek és az epub kedvelői is megtalálják a számításukat, minkettőből óriási mennyiségű címet böngészhetünk.

“A Pdf Könyvek Helye azzal a céllal készült, hogy széles körű ingyenesen elérhető, digitális formátumú könyvtárt biztosítson az interneten. A korai e-könyvek közül sok archívumokból származik, ami azt jelenti, hogy rengeteg klasszikust is találhatsz az oldalon.”

Letölthető pdf könyvek blog kategóriái

Angol könyvek pdfPdf könyvek
Ebook letöltés ingyen epubpdf könyvek blog
Fantasy könyvek pdf -benPdf könyvek letöltése
Ifjúsági könyvek pdfPdf könyvek mindenkinek
Ifjúsági regények pdfPdf könyvek mobilra és tabletre
Ingyen letölthető Nora Roberts könyvekRomantikus könyvek pdf -ben
Könyvek pdf formátumban ingyenSci fi könyvek pdf -ben
Letölthető pdf könyvek blogSpirituális könyvek pdf
Mesekönyv pdf -benStephen King könyvek pdf
Metro 2033 könyv letöltés pdf ingyenTörténelmi könyvek pdf
Online könyvekTrónok harca könyv pdf
Online könyvek pdfVámpíros könyvek pdf
Pdf ifjúsági könyvekVi Keeland könyvek pdf online

Sokan úgy gondolják, hogy a PDF megegyezik az ebookkal, vagy hogy a PDF ugyanolyan jól működik egy e-readeren, mint egy ebook. De ez nem így van. Tehát mi a különbség? És ami az ebook vs PDF-t illeti, melyik a jobb egy ereader számára?

Ebook, vagy pdf könyv?

Az e-könyvek a legjobb fájlopciók valamihez, amelyet olvasol az e-readereden, legyen szó Kindle, Nook, Kobo olvasó, tablet, iPod, telefon stb. A képernyők ugyanis kicsik lehetnek, ezért a PDF-fájl megtekintéséhez az olvasóknak nagyítaniuk kell a szöveg elolvasásához, majd az oldal manuális mozgatásával balról jobbra kell olvasniuk az egészet.

Az e-könyv visszavezethető szövegével sokkal jobb olvasási élményt nyújt. A legtöbb nagy e-könyv-kereskedő nem engedélyezi a PDF-fájl feltöltését. Az e-könyveket olyan ebook szoftverekkel lehet létrehozni, mint a Jutoh, a Caliber és az iBooks author.

 

Még több pdf könyv >>