Letölthető pdf könyvek blog

letölthető pdf könyvek blog

Rengeteg helyen találhatunk pdf könyveket. Azonban a legtöbb forrást sok időt felemésztő kutatómunkával teszik elérhetővé. Erre remek példa a Letölthető pdf könyvek blog, avagy a pdfkonyvekhelye.hu blog, amely egy meglehetősen kiterjed pdf könyv adatbázissal rendelkezik.

Rengeteg magyar nyelvű forrás található az oldalon, de ami kuriózumnak számít, hogy óriási angol nyelvű könyv forrásjegyzéke is egyben. Emellett a Pdf könyvek mindenkinek blogon az online könyvek és az epub kedvelői is megtalálják a számításukat, minkettőből óriási mennyiségű címet böngészhetünk.

„A Pdf Könyvek Helye azzal a céllal készült, hogy széles körű ingyenesen elérhető, digitális formátumú könyvtárt biztosítson az interneten. A korai e-könyvek közül sok archívumokból származik, ami azt jelenti, hogy rengeteg klasszikust is találhatsz az oldalon.”

Letölthető pdf könyvek blog kategóriái

Angol könyvek pdf Pdf könyvek
Ebook letöltés ingyen epub pdf könyvek blog
Fantasy könyvek pdf -ben Pdf könyvek letöltése
Ifjúsági könyvek pdf Pdf könyvek mindenkinek
Ifjúsági regények pdf Pdf könyvek mobilra és tabletre
Ingyen letölthető Nora Roberts könyvek Romantikus könyvek pdf -ben
Könyvek pdf formátumban ingyen Sci fi könyvek pdf -ben
Letölthető pdf könyvek blog Spirituális könyvek pdf
Mesekönyv pdf -ben Stephen King könyvek pdf
Metro 2033 könyv letöltés pdf ingyen Történelmi könyvek pdf
Online könyvek Trónok harca könyv pdf
Online könyvek pdf Vámpíros könyvek pdf
Pdf ifjúsági könyvek Vi Keeland könyvek pdf online

Sokan úgy gondolják, hogy a PDF megegyezik az ebookkal, vagy hogy a PDF ugyanolyan jól működik egy e-readeren, mint egy ebook. De ez nem így van. Tehát mi a különbség? És ami az ebook vs PDF-t illeti, melyik a jobb egy ereader számára?

Ebook, vagy pdf könyv?

Az e-könyvek a legjobb fájlopciók valamihez, amelyet olvasol az e-readereden, legyen szó Kindle, Nook, Kobo olvasó, tablet, iPod, telefon stb. A képernyők ugyanis kicsik lehetnek, ezért a PDF-fájl megtekintéséhez az olvasóknak nagyítaniuk kell a szöveg elolvasásához, majd az oldal manuális mozgatásával balról jobbra kell olvasniuk az egészet.

Az e-könyv visszavezethető szövegével sokkal jobb olvasási élményt nyújt. A legtöbb nagy e-könyv-kereskedő nem engedélyezi a PDF-fájl feltöltését. Az e-könyveket olyan ebook szoftverekkel lehet létrehozni, mint a Jutoh, a Caliber és az iBooks author.

 

Még több pdf könyv >>