Építészeti könyvek pdf formátumban

Építészeti könyvek pdf formátumban

Tovább színesítjük a palettát az Építészeti könyvek pdf formátumú letöltési forrásaival. A természet által nyújtott gazdagság értéke egyre felbecsülhetetlenebb, ezért az egyén folyamatosan foglalkozik olyan stratégiák megvalósításával, amelyek hozzájárulnak az ökoszisztéma helyreállításához és hasznos felhasználásához.

Ez a helyzet az épületek és közterek felvázolásával, tervezésével és kivitelezésével foglalkozó szakmát is befolyásolja, ezért a szakembereknek meg kell becsülniük a fenntartható építészeti tervezési módot, amely a természeti erőforrások és az építési rendszerek optimalizálásán alapul, az ökológiai hatások minimalizálása érdekében. Ennek alapján bemutatunk egy PDF formátumú anyagválogatást a Fenntartható építészet könyvekből, amelyek tartalma a szükséges fogalmakat kínálja az anyagok életciklusának elemzésén, az energiafelhasználáson, a hulladékok újrahasznosításán alapuló ötletek kidolgozásához; és a környezet megóvásának előmozdításához.

 

Építészeti könyvek pdf -ben (magyar)

Építési engedélyezési eljárások Mednyánszky Miklós Letöltöm a könyvet
Az épületakusztika alapjai Reis Frigyes Letöltöm a könyvet
Iparművészet 1100 fokon – Kovácsolás a mai Magyarországon Dr. Seregi György – Ifj. Seregi György Letöltöm a könyvet
Minőség – Tanuljuk, tanítsuk, valósítsuk meg és fejlesszük tovább Bálint Julianna Letöltöm a könyvet
Költségvetés és árképzés az építőiparban Dr. Neszmélyi László Letöltöm a könyvet

 

Építészeti könyvek pdf -ben (angol)

Design of A Sustainable Building: A Conceptual Framework for Implementing Sustainability in the Building Sector Peter O. Akadiri, Ezekiel A. Chinyio, Paul O. Olomolaiye Letöltöm a könyvet
Flexible sustainable architecture Mafalda Almada, Melo Gomes de Oliveira Letöltöm a könyvet
Sustainable architecture Isabella Villano, Andrea Bernardi, Mattia Viotto… Letöltöm a könyvet
Sustainable Building Design for Tropical Climates United Nations Human Settlements Programme Letöltöm a könyvet
Sustainable buildings and construction in Africa Federal Ministry for the Environment, Nature Conservation and Nuclear Safety Letöltöm a könyvet
The concept and principles of sustainable architecture design for national parks in Serbia Predrag Milosevic Letöltöm a könyvet

 

Minimalista építészeti könyvek pdf -ben (angol)

A minőségi belsőépítészet olyan trenddé vált, amely erős hatást ért el a különböző területeken. Jelenleg a geometria elemi formáinak maximális kifejezésre juttatására való törekvés számos szakértő választása lett.

Mielőtt ilyen stílusú tereket építenénk, fontos, hogy vessünk egy pillantást a minimalista építészetről szóló könyvekre, amelyet az a mottó jellemez, hogy kevesebb elemmel többet kell tenni, ahol a területek megőrzésére való törekvés a szerkezeti formák hangsúlyozásával érvényesül a nem hasznos kiegészítőkkel való feltöltéssel szemben.

Ezeken a szövegeken keresztül Ön képes lesz arra, hogy olyan megjelenést kölcsönözzön bármilyen építménynek, amilyet szeretne, kiemelve a környezetek különleges jellemzőit, előnyben részesítve az amplitúdót, megadva a nyugalmat és kiemelve az egyes helyek egyszerűségét.

A reading of interpretative models of minimalism in architecture Vladimir Stevanovic Letöltöm a könyvet
On minimalism in architecture – Space as experience Dragana Vasilski Letöltöm a könyvet
Minimalism in Architecture as a cultural symbol of the times Dragana Vasilski Letöltöm a könyvet

Érdemes figyelni a Szakkönyvek kategóriánkat, ugyanis az elkövetkezendő időkben még több hasznos szakkönyvet hozunk a Pdfkönyvek oldalára.

 

KERESS VALAMI OLVASNI VALÓT: