Német nyelvű könyvek pdf formátumban

Német nyelvű könyvek pdf

Német nyelvű könyvek pdf letöltéséhez érdemes lehet meglátogatnod az alábbi ekonyv.hu oldalt.

 

Igaz nem ingyenes, viszont cserébe nagyon olcsón hozzájuthatsz több, mint 400 német nyelvű könyvhöz, amelyek többnyire Epub és Mobi formátumban érhetőek el.

Azonban az Epub és Mobi formátumok ide kattintva könnyedén átalakíthatók pdf formátumra >>

HA INGYENES, NÉMET NYELVŰ KÖNYVEK PDF LETÖLTÉSÉT KERESED…

Összeszedtük a 10 legjobb külföldi oldalt Német nyelvű könyvek pdf letöltéséhez. A felsorolt oldalakon több millió pdf könyv tölthető le ingyen.

 

10 oldal Német nyelvű könyvek pdf letöltéséhez

  1. Bookboon.com (bookboon.com)
  2. Booksee (en.booksee.org)
  3. Calameo Pdf Downloader (calameo.pdf-downloader.com)
  4. Free Computer Books (freecomputerbooks.com)
  5. Free-Ebooks.net (free-ebooks.net)
  6. Gutenberg Project (gutenberg.org)
  7. Internet Archive (archive.org)
  8. Library Genesis (gen.lib.rus.ec)
  9. ManyBooks (srv.manybooks.net)
  10. Open Culture (openculture.com)

Az oldalakról, Német nyelvű könyvek pdf tematikáikról részletesebben:

Német nyelvű könyvek pdf letöltése 10 oldalról

1. BookBoon

A BookBoon-ról ingyenes e-book és tankönyvek között válogathatunk, főleg üzlettel kapcsolatos, mérnöki információk és IT témakörökben. Továbbá az is remek hír, hogy az oldalról több mint 50 millió ingyenes pdf tölthetünk le . Jó eséllyel a BookBoon a világ egyik legnagyobb online ebook pdf forrása. (BookBoon)

2. Booksee

Elképesztő, hogy a Booksee-n közel 2,5 millió könyv közül válogathatunk. Azonban itt nem minden ingyenes, viszont megéri böngészni az adatbázisban. Booksee >>

3. Calaméo PDF Downloader

A Calameo PDF Downloader kissé kilóg a online könyvek pdf letöltőhelyeinek sorából, ugyanis a pdf könyvek mellett újságokat, magazinokat, kiadványokat is letölthetünk a legkülönfélébb tematikákban. (Cameo)

4. Free Computer Books

A FreeComputerBooks oldalon főleg tudományos témákban (informatika, programozás, matematika, stb…) tudunk pdf könyveket letölteni. egy másik weboldal ingyenes PDF könyvek letöltéséhez, ahonnan PDF könyveket tölthet le különböző tudományos témákban. (FreeComputerBooks)

5. Free-Ebooks

Free-Ebooks oldaláról többek közt klasszikus, szépirodalmi, akadémiai, tankönyv, szépirodalmi hangoskönyveket tudunk letölteni. Továbbá a pdf formátum mellett epub, kindle és txt fájlformátumban is rengeteg könyv elérhető és letölthető. (FreeEbooks)

6. Gutenberg Project

A Gutenberg projekt több mint 59 000 ingyenes e-könyvet kínál. Így bőséggel válogathatunk az ingyenes epubok és a Kindle eBookok közül, amelyek letölthetők, de online is olvashatók. Ezen a linken könnyedén konvertálhatók át a könyvek pdf formátumra.

Az e-könyveket több ezer önkéntes digitalizálta egyébként, amelyek több nyelven is elérhetők (angol, német, francia, olasz, stb). Gutenberg >>

7. Internet Archive

Az Internet Archive oldalán több millió ingyenes könyvet böngészhetünk. Az oldal egyébként több mint egy nonprofit könyvtár, hiszen még számtalan ingyenes pdf könyv mellett, filmeket, szoftvereket, és zenéket is találunk. InternetArchive >>

8. Library Genesis

A Library Genesis adatbázisa hatalmas, több millió könyvet és cikket tesz elérhetővé, amelyeket letölthetünk ingyenesen. A könyvek többsége elérhető pdf-ben letölthető, azonban vannak továbbá epub(ebook) formátumú könyvek is. (LibraryGenesis)

9. Manybooks

A Manybooks brutális adatbázissal rendelkezik, ugyanis közel 40 nyelven, (magyarul is!!) találhatunk pdf könyveket szép számmal. Több mint 50.000 ingyenes pdf könyvet böngészhetünk és tölthetünk le, illetve további kedvezményekért, pl aktuális bestsellerek letöltéséért fel is iratkozhatunk a hírlevelükre. Manybooks >>

10. Open Culture

Az OpenCulture-on közel 800 ingyenes e-könyvet találink Kindle-hez, iPad-hez, iPhone-hoz, számítógépéhez, okostelefonhoz. A szép kis gyűjtemény nagyszerű fikciós, nem-fikciós és költészeti alkotásokat tartalmaz, beleértve Asimov, Jane Austen, Philip K. Dick, F. Scott Fitzgerald, Neil Gaiman, Tolstoi, Dosztojevszkij, Shakespeare, Ernest Hemingway, Virginia Woolf és James Joyce műveit.

Sőt, még online olvasásra is van lehetőségünk, ha nem akarjuk letölteni a könyveket pdf formátumban. OpenCulture >>

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG:

Pdfkonyvek.com