Pdf könyvek mobilra

Pdf könyvek mobilra

Online könyvek pdf formátumban, Pdf könyvek mobilra, ingyen, végre egy helyen, magyar és külföldi forrásokból.

 

Olvasni mindenki szeret, azonban egy nyaralásra elcipelni 3-4 könyvet nem a legkényelmesebb dolog. Szerencsére ma már több száz, vagy akár több ezer könyvet is magunkkal vihetünk egy tableten, telefonon, e-book olvasón, vagy pendrive-on.

Hogy megtaláld a számodra legérdekesebb könyveket, összeállítottunk egy cikket külföldi és hazai forrást, hogy a Pdf könyvek mobilra is átkerülhessenek, és kedved szerint válogathass a több millió pdf könyvek között.

Ha kifejezetten online könyvek pdf tartalmakat keresnél, de nem akarsz a letöltéssel bajlódni, itt találhatod az óriási, közel 5000 könyvből álló, angol nyelvű online könyvek listáját a legnagyobb íróktól.. Többek közt: C. S. Lewis, Dan Brown, Elle Casey, George R.R. Martin, Ian Fleming, Isaac Asimov, J.K. Rowling, J.R. Ward, J.R.R. Tolkien, Jane Austen, Jennifer Abrahams, John Grisham, Katie Ashley, Ken Follett, Laurell K. Hamilton, Maggie Hall, Meg Cabot, R.A. Salvatore, Shannon West, Stephen King, T.M. Frazier, Veronica Rossi… És még nagyon sokan mások!

Kattints és olvass online!

 

Pdf könyvek mobilra gyors tematikák

Tematikák

Pdf könyvek mobilra link

Angol könyvek pdf Pdf könyvek letöltése
Ezoterikus könyvek pdf Pdf könyvek letöltése
Fantasy könyvek pdf Pdf könyvek letöltése
Fantasztikus könyvek pdf Pdf könyvek letöltése
Ifjúsági könyvek pdf Pdf könyvek letöltése
Kertészeti könyvek pdf Pdf könyvek letöltése
Magyar pdf könyvek Pdf könyvek letöltése
PDF könyvek Pdf könyvek letöltése
Pdf könyvek letöltése Pdf könyvek letöltése
Pszichológiai könyvek pdf Pdf könyvek letöltése
Rejtő Jenő könyvek pdf Pdf könyvek letöltése
Romantikus könyvek pdf Pdf könyvek letöltése
Spirituális könyvek pdf Pdf könyvek letöltése
Történelmi könyvek pdf Pdf könyvek letöltése
Tudományos könyvek pdf Pdf könyvek letöltése

 

Nem kell megijedni, ha a letölthető könyv csak epub/prc (ebook)formátumban érhető el…(!!)

…ugyanis ezen a linken könnyedén alakíthatók az epub, vagy prc könyvformátumok pdf formátumra.

 

Nézzük először tömören:

10 angol nyelvű oldal – Pdf könyvek mobilra letöltéséhez

 1. Bookboon.com (bookboon.com)
 2. Booksee (en.booksee.org)
 3. Calameo Pdf Downloader (calameo.pdf-downloader.com)
 4. Free Computer Books (freecomputerbooks.com)
 5. Free-Ebooks.net (free-ebooks.net)
 6. Gutenberg Project (gutenberg.org)
 7. Internet Archive (archive.org)
 8. Library Genesis (gen.lib.rus.ec)
 9. ManyBooks (srv.manybooks.net)
 10. Open Culture (openculture.com)

 

9 magyar nyelvű oldal – Pdf könyvek mobilra letöltéséhez

 1. Arcanum Kézikönyvtár (arcanum.hu)
 2. ArchívNet (archivnet.hu)
 3. Digitális Irodalmi Akadémia (DIA) (opac.dia.hu)
 4. Digitális Tankönyvtár (tankonyvtar.hu)
 5. Hungaricana (hungaricana.hu)
 6. Képregény múzeum blog (kepregenymuzeum.blog.hu)
 7. Magyar Nemzeti Digitális Archívum és Filmintézet (mandarchiv.hu)
 8. Magyar Elektronikus könyvtár (MEK)oldala: (mek.oszk.hu)
 9. Papírontúl: (papirontul.hu)

 

Az oldalakról, tematikáikról részletesebben:

Pdf könyvek mobilra ingyen letöltéséhez 10 angol nyelvű oldal

1. BookBoon

A BookBoon-ról ingyenes e-book és tankönyvek között válogathatunk, főleg üzlettel kapcsolatos, mérnöki információk és IT témakörökben. Továbbá az is remek hír, hogy az oldalról több mint 50 millió ingyenes pdf tölthetünk le . Jó eséllyel a BookBoon a világ egyik legnagyobb online ebook pdf forrása. (bookboon.com)

2. Booksee

Elképesztő, hogy a Booksee-n közel 2,5 millió könyv közül válogathatunk. Azonban itt nem minden ingyenes, viszont megéri böngészni az adatbázisban. Megnézem >>

3. Calaméo PDF Downloader

A Calameo PDF Downloader kissé kilóg a online könyvek pdf letöltőhelyeinek sorából, ugyanis a pdf könyvek mellett újságokat, magazinokat, kiadványokat is letölthetünk a legkülönfélébb tematikákban. (calameo.pdf-downloader.com)

4. Free Computer Books

A FreeComputerBooks oldalon főleg tudományos témákban (informatika, programozás, matematika, stb…) tudunk pdf könyveket letölteni. egy másik weboldal ingyenes PDF könyvek letöltéséhez, ahonnan PDF könyveket tölthet le különböző tudományos témákban. (freecomputerbooks.com)

5. Free-Ebooks

Free-Ebooks oldaláról többek közt klasszikus, szépirodalmi, akadémiai, tankönyv, szépirodalmi hangoskönyveket tudunk letölteni. Továbbá a pdf formátum mellett epub, kindle és txt fájlformátumban is rengeteg könyv elérhető és letölthető. (free-ebooks.net)

6. Gutenberg Project

A Gutenberg projekt több mint 59 000 ingyenes e-könyvet kínál. Így bőséggel válogathatunk az ingyenes epubok és a Kindle eBookok közül, amelyek letölthetők, de online is olvashatók. Ezen a linken könnyedén konvertálhatók át a könyvek pdf formátumra.

Az e-könyveket több ezer önkéntes digitalizálta egyébként, amelyek több nyelven is elérhetők (angol, német, francia, olasz, stb). Gutenberg >>

7. Internet Archive

Az Internet Archive oldalán több millió ingyenes könyvet böngészhetünk. Az oldal egyébként több mint egy nonprofit könyvtár, hiszen még számtalan ingyenes pdf könyv mellett, filmeket, szoftvereket, és zenéket is találunk. InternetArchive >>

8. Library Genesis

A Library Genesis adatbázisa hatalmas, több millió könyvet és cikket tesz elérhetővé, amelyeket letölthetünk ingyenesen. A könyvek többsége elérhető pdf-ben letölthető, azonban vannak továbbá epub(ebook) formátumú könyvek is. (LybraryGenesis)

9. Manybooks

A Manybooks brutális adatbázissal rendelkezik, ugyanis közel 40 nyelven, (magyarul is!!) találhatunk pdf könyveket szép számmal. Több mint 50.000 ingyenes pdf könyvet böngészhetünk és tölthetünk le, illetve további kedvezményekért, pl aktuális bestsellerek letöltéséért fel is iratkozhatunk a hírlevelükre. Manybooks >>

10. Open Culture

Az OpenCulture-on közel 800 ingyenes e-könyvet találink Kindle-hez, iPad-hez, iPhone-hoz, számítógépéhez, okostelefonhoz. A szép kis gyűjtemény nagyszerű fikciós, nem-fikciós és költészeti alkotásokat tartalmaz, beleértve Asimov, Jane Austen, Philip K. Dick, F. Scott Fitzgerald, Neil Gaiman, Tolstoi, Dosztojevszkij, Shakespeare, Ernest Hemingway, Virginia Woolf és James Joyce műveit.

Sőt, még online olvasásra is van lehetőségünk, ha nem akarjuk letölteni a könyveket pdf formátumban. OpenCulture >>

 

Pdf könyvek mobilra ingyen letöltéséhez 10 magyar oldal

1. Arcanum Kézikönyvtár

Az Arcanum Kézikönyvtárban többnyire szépirodalmi műveket, néprajzi gyűjteményeket, enciklopédiákat, szótárakat, lexikonokat, illetve város- és családtörténeteket böngészhetünk.  (Arcanum.hu)

2. ArchívNet

Az ArchívNetet 2001-ben a Magyar Országos Levéltár alapította. Az ArchívNet lényegében a huszadik századi történelem vonatkozásában szerkesztett elektronikus gyűjtemény, ami a történelem iránt érdeklődők számára kész kicsesbánya, ugyanis széles palettán kínál részletes történelmi tudást, vagy forrást. (archivnet.hu)

3. Digitális Irodalmi Akadémia

Viszonylag széles skálán tudunk keresni a letölthető könyvek palettáján. Többek között: Bibliográfia, dráma, életrajz, esszé, interjú, próza, regény, riport, vers témakörökben.

A rendszer szépen kilistázza ABC sorrendben a találatokat amelyeket még további szűrési lehetőségekkel szűkíthetünk, pontosíthatunk. (opac.dia.hu)

4. Digitális Tankönyvtár

A Digitális Tankönyvtár főként szakirodalmi műveket tartalmaz. A felület legfőbb célja, hogy a magyar tudományos tartalmak mindenki számára elérhetők legyenek. Közel 4000 könyvet és 6000 folyóiratot böngészhetünk a Digitális Tankönyvtár adatbázisában. (tankonyvtar.hu)

5. Hungaricana

A Hungaricana a(z NKA) Nemzeti Kulturális Alap által támogatott platform, amely a digitalizált közgyűjteményeket hivatott közreadni. A Hungarican databázisa 2018-ban már több mint tíz millió bedigitalizált oldalt prezentált az érdeklődők számára. (hungaricana.hu)

6. Képregény múzeum blog

Ahogy a címből is kiderült, a Képregény múzeum blog régebbi magyar képregényeket, illetve magyarul megjelent képregényeket tesz elérhetővé, böngészhetővé. (kepregenymuzeum.blog.hu)

7. Magyar Nemzeti Digitális Archívum és Filmintézet

A Magyar Nemzeti Digitális Archívum és Filmintézet egy nyilvános online gyűjtemény, amely főleg oktatási és kulturális célú intézmények digitalizált anyagait teszi elérhetővé számunkra. Az adatbázisa föleg magyar múzeumok, könyvtárak, levéltárak, magángyűjtemények, civil szervezetek, digitalizált anyagait tartalmazza. (mandarchiv.hu)

8. Magyar Elektronikus Könyvtár

Magyarország talán leggazdagabb pdf könyvek lelőhelye. Ne lepődj meg, az oldal mind megjelenésben, mind kereshetőségben elég oldschool, viszont cserébe jól kategorizált és elképesztő mennyiségű, több mint 14.000 ingyen letölthető könyvet böngészhetünk. Szerencsére a paletta is igen széles.

A regényektől egészen az enciklopédiákig, verses kötetek, kéziratok, térképek és szakkönyvek is vannak szép számmal. (mek.oszk.hu)

9. Papírontúl

Papirontul.hu oldalon több, mint 1200 e-könyvet tölthetünk le ingyenesen és nem mellesleg jogszerűen is. A letölthető pdf könyvek többsége a fenti MEK-ről származik, amelyek letöltési linkjét közvetlenül is megtalálod a Papírontúl táblázatában.

Nem kell amiatt megijedni, hogy az oldalról elérhető legtöbb könyv epub/prc (ebook)formátumban érhető el, ugyanis ezen a linken könnyedén konvertálhatók át a könyvek pdf formátumra.

 

Pdfkonyvek.com