Excel könyv pdf formátumban

excel könyv pdf

Végre egy hasznos, gyakorlati útmutatást és tudást adó Excel könyv pdf formátumban. Ha ilyet kerestél, akkor olvass tovább egy kicsit, mert valószínűleg megtaláltad.

A szerzőről

Miközben Excel pdf könyvet kerestem, akkor bukkantam rá az Excelneked.hu oldalra. Ami első körben rögtön megtetszett, az az, hogy ők valóban ezzel foglalkoznak. Ha lehetséges, tartanak személyes Excel tanfolyamot, vagy akár vállalati Excel tanfolyamot (amikor kimennek akár a munkahelyedre is képzést tartani), de van online Excel tanfolyam is a repertoárban, ami különösen pozitív a mai világban.

Az Excel Neked csapat alapítója és oszlopos tagja maga az Excel könyv szerzője is, Szabados Ivett, Microsoft Office szakértő, tanácsadó, oktató. Pénzügy szakos közgazdászként végzett, és hamar rájött, hogy az Office programok ismerete elengedhetetlen manapság. Már az iskolapadban is fontos, hogy tisztában legyünk az alapokkal, de a munkaerőpiacon még inkább. 

Az Excel tanfolyamokkal és az Excel könyvvel is az a célja, hogy valódi tudást tudjon átadni neked, amit akár már a holnapi nap folyamán alkalmazni tudsz majd a gyakorlatban.

 

Mit tartalmaz az Excel könyv (pdf)?

A több mint 90 oldalas Excel könyv pdf formátumban készült, hogy akárhová magaddal vihesd (elég hozzá akár egy telefon vagy egy tablet). Ráadásul így a számítógép mellé is leteheted, hogy közben gyakorolhasd is a könyvben leírtakat az Excel programban. 

Az Excel könyv segítségével a kezdőtől egészen a haladó szintig tudsz eljutni. A könyv három részre tagolható: kezdő, középhaladó és haladó szint. Mindhárom szinthez tartozik egy letölthető Excel fájl is, mellyel te is könnyedén begyakorolhatod az abban a részben tanultakat. 

Ebben az Excel könyvben tényleg minden benne van, amit ma egy egy munkavállalónak tudnia érdemes az program használatáról. megtalálod benne a lényeget, konkrét gyakorlati tippeket, ráadásul érthetően, nem felesleges informatikai kifejezésekkel. Megtalálod benne, hogy melyik menüpont mit jelent, hogyan végezd el gyorsabban, pontosabban a munkád az Excel segítségével.

 

Az Excel könyv előnyei:

  • Az Excel könyv pdf (e-book) formátumának köszönhetően a számítógép mellett is kényelmesen használható (laptopon, tableten vagy telefonon is) és bárhová magaddal viheted.
  • A könyv valóban gyakorlati tudást tartalmaz, amit rögtön alkalmazni tudsz a tanulmányaid vagy a munkád során. 
  • A benne lévő tudás sosem évül el, mert a szerző folyamatosan frissíti az anyagot, az új kiadást pedig mindenki megkapja, aki egyszer megvásárolta a könyvet.

 

Neked is megéri

Ez az Excel könyv mindig naprakész Excel ismereteket tartalmaz

Ráadásul ezt az Excel könyvet csak egyszer kell megvenned. Hogy ez mit jelent? ahogy fent az előnyök között írtam már, a szerző folyamatosan frissíti a könyvben lévő tudást. Így az új kiadásokat ingyen megkapod, ha egyszer már kifizetted a könyv árát. Így soha többé nem kell Excel témájú szakkönyvet vásárolnod. Bármikor előveheted, átismételheted, gyakorolhatod.

További részletek az Excel könyvről és vásárlás >>

 

EZ IS ÉRDEKELHET:

„A Pdf Könyvek Helye azzal a céllal készült, hogy széles körű ingyenesen elérhető, digitális formátumú könyvtárt biztosítson az interneten. A korai e-könyvek közül sok archívumokból származik, ami azt jelenti, hogy rengeteg klasszikust is találhatsz az oldalon.”

Pdf könyvek mindenkinek blog kategóriái

Angol könyvek pdf Pdf könyvek
Ebook letöltés ingyen epub pdf könyvek blog
Fantasy könyvek pdf -ben Pdf könyvek letöltése
Ifjúsági könyvek pdf Pdf könyvek mindenkinek
Ifjúsági regények pdf Pdf könyvek mobilra és tabletre
Ingyen letölthető Nora Roberts könyvek Romantikus könyvek pdf -ben
Könyvek pdf formátumban ingyen Sci fi könyvek pdf -ben
Letölthető pdf könyvek blog Spirituális könyvek pdf
Mesekönyv pdf -ben Stephen King könyvek pdf
Metro 2033 könyv letöltés pdf ingyen Történelmi könyvek pdf
Online könyvek Trónok harca könyv pdf
Online könyvek pdf Vámpíros könyvek pdf
Pdf ifjúsági könyvek Vi Keeland könyvek pdf online